Doorgroeimogelijkheden binnen KCS

doorgroeien KCS collega Martijn

Bij Kerridge Commercial Systems vinden wij zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf belangrijk. Wij hadden een leuk gesprekje met onze collega Martijn Andrea die net terug is van ons kantoor in Stellenbosch (Zuid-Afrika) waar hij in training was voor zijn nieuwe functie binnen KCS.

Ruim 20 jaar geleden kwam Martijn bij Wholesale (toen nog onderdeel van Unit4) terecht voor zijn afstudeerscriptie. Hier werkte hij aan Web Solutions - wat uiteindelijk is uitgegroeid tot een commerciële applicatie. Na zijn scriptie is Martijn gebleven om te werken aan diverse toolings voor development en web applicaties. De laatste jaren lag vooral de focus op Continuous Delivery – een platform dat door KCS, Wholesale partners en Wholesale gebruikers gebruikt kan worden om updates van Wholesale en gekoppelde webapplicaties in te plannen. “Het Continuous Delivery portaal ontlast onze organisatie en biedt gebruikers diverse informatie rondom installaties, licenties e.d.” aldus Martijn.

Tijd voor iets nieuws

Nu het portaal al een tijd staat en de nodige ondersteuning is geleverd is het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik ga als engineer binnen het Global EOS team werken aan het faciliteren van generieke functionaliteit in de cloud. Het doel is om een dergelijke functionaliteit op een laagdrempelige manier beschikbaar te gaan stellen aan applicaties binnen de organisatie, zodat niet elke applicatie een eigen integratie hoeft te bouwen en er een centraal punt voor onderhoud komt” vertelt hij.

Omdat Martijn in een Global team gaat werken is hij naar ons kantoor in Stellenbosch (Zuid-Afrika) geweest om op locatie samen te werken met zijn nieuwe manager Afshin Ghaziasgar. “In deze week heb ik veel mensen leren kennen en scherp gekregen waar ik aan ga werken. Daarnaast heb ik een start gemaakt met het bouwen van een prototype van een payment service waar ik de komende tijd aan zal werken” vertelt Martijn.

Voor iedereen die wilt doorgroeien geeft Martijn als tip om aan te geven waar je interesses liggen aan je manager. Zij kunnen je ook helpen waar mogelijkheden zijn. “Mijn nieuwe functie is voor mijzelf extreem ‘out of my comfortzone’, omdat ik normaal gesproken routinematig werk - maar daarom juist een goede nieuwe uitdaging” aldus Martijn.

Natuurlijk ben je niet elke week in Zuid Afrika en hebben Martijn en zijn voormalige manager Anne de tijd genomen om een aantal toeristische attracties te bezoeken in Kaapstad. De Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, de pinguïns op Boulders Beach en de Lion’s Head Hike zijn afgevinkt.

Namens het hele team van KCS - veel succes Martijn met je nieuwe functie!

 

Martijn met Anne