Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Draait uw bedrijf op de laatste technologie?

Draait uw bedrijf op de laatste technologie

Houdt u de verwachtingen van uw klanten bij, volgt u wat de concurrentie doet en controleert u of de functionaliteit en prestaties van uw bedrijfsbeheersysteem op peil zijn en met hun tijd meegaan?

Als uw software niet aan de huidige technologische eisen voldoet, is het tijd om uw opties voor het moderniseren en digitaliseren van uw bedrijfsprocessen te heroverwegen.

Bedrijven moeten beoordelen of zij een nieuwe branche gerelateerde ERP- of Business Management oplossing moeten implementeren die gebruik maakt van de nieuwste technologie, of dat misschien een upgrade naar de nieuwste versie van hun huidige systemen voldoende zal zijn

Heeft u een upgrade nodig? 

Up-to-date blijven met uw ERP- of bedrijfsbeheersysteem van hoge kwaliteit is essentieel. Controleer of uw softwareleverancier investeert in O & O en of u op de nieuwste versie zit. De nieuwste versie moet u voorzien van leading edge technologie om ervoor te zorgen dat u in staat bent om bij te blijven met de concurrentie en de eisen van de consument.

Heeft u nieuwe software nodig? 

Als distributeur, groothandelaar of welk ander bedrijf dan ook, weet u al dat het beheer van uw activiteiten geavanceerde voorraad- en voorraadcontrole, boekhouding, supply chain, uitstekende point-of-sale oplossingen en nog veel meer vereist.

Gebruiksklare ERP- of Business Management softwareoplossingen hebben vaak extra procesintegratie of maatwerk nodig om aan alle eisen van de sector te voldoen. Mogelijk moet u afzonderlijke oplossingen aanschaffen voor verschillende operationele functies, wat extra kosten, integratie, verandering en diverse andere complexiteiten met zich meebrengt.

Branchespecifieke softwareoplossingen daarentegen zijn meestal speciaal ontworpen en ontwikkeld om te werken in bepaalde bedrijfstakken zoals distributie, groothandels en nog veel meer – en komen tegemoet aan de branchespecifieke eisen. Als directeur of bedrijfsmanager moet u niet op zoek gaan naar aparte oplossingen voor alle verschillende operationele functies – tegenwoordig zijn er volledig geïntegreerde oplossingen beschikbaar die u kunnen helpen al uw verschillende bedrijfsfuncties te beheren.

Kerridge Commercial Systems biedt specialistische software, diensten en support van volledig geïntegreerde software oplossingen voor bedrijven actief in de handel, distributie, verhuur, projecten en installatie van elke omvang - die alles omvatten van boekhouding tot point-of-scale en customer relationship management (CRM) met de mogelijkheid van add-ons modules en applicaties. Alles vanuit één systeem.

 

Topics: ERP, software

   
Blog Overzicht