Gebruik de laatste technologie om je snel en efficiënt te kunnen aanpassen

Blog laatste technologie

Als we iets hebben geleerd van de afgelopen 2 jaar dan is het wel dat we voorbereid moeten zijn op het onverwachte of dat we ons op zijn minst snel en efficiënt moeten kunnen aanpassen aan ongewone gebeurtenissen die ons kunnen overkomen. Het is duidelijk dat de tijden zijn veranderd en wij dus ook mee moeten veranderen.

Een groot onderdeel van die verandering is het vinden van een nieuwe manier van werken. Gelukkig hoeven we dat wiel niet opnieuw uit te vinden. We hebben de ‘tools’ namelijk al beschikbaar in de moderne technologie. We hoeven het alleen maar te implementeren en te gaan gebruiken… Zorg dat je software actueel is en blijft om relevant te blijven.

Vanuit het bedrijfsperspectief gezien is een deel van die verandering een streven naar digitale transformatie. Dit is niet iets nieuws, maar in de afgelopen twee jaar is dit wel een van de verwachtingen van de consument geworden en het kan ook helpen om enkele uitdagingen te overwinnen. Snelle en efficiënte operationele systemen, goed voorraadbeheer, e-commerce, cloud-oplossingen, meer automatisering, minder handmatige taken, schaalbaarheid, eenvoudige betaalmogelijkheden en mobiele toepassingen is slechts een kleine greep van de elementen die we in huis moeten hebben om bij de tijd te blijven.

We hebben de afgelopen twee jaar, bijvoorbeeld tijdens de meerdere lockdowns en wisselende maatregelen, veel voorbeelden gezien waarbij bedrijven die gebruik maakten van de nieuwste technologie deze tijden wat gemakkelijker konden doorkomen. Het was zeker niet gemakkelijk voor iedereen, maar het was iets gemakkelijker om zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en sommigen hebben daarin zelfs nieuwe kansen gevonden.

Binnen Kerridge Commercial Systems is de afgelopen 2 jaar nog harder gewerkt dan gewoonlijk om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de juiste tools kunnen aanbieden. Onze volledig geïntegreerde ERP oplossing voor de groothandel is geüpgraded. Daarnaast bieden wij toonaangevende cloud-oplossingen, mobiele applicaties en business intelligence tools aan onze klanten om te helpen bij hun digitale transformatie.

Ook onze oplossingen voor de verhuurbranche blijven wij continu doorontwikkelen en uitbreiden met bijvoorbeeld mobiel werken voor inspHire.

Als we naar onze apps kijken is bijvoorbeeld onze ePOD (Electronic Proof of Delivery) app in sommige gevallen zelfs essentieel geworden. ePOD stelt gebruikers in staat hun leveringcyclus via een app te beheren en elektronisch handtekeningen vast te leggen, terwijl er automatisch updates naar hun ERP-systeem worden verstuurd. Er komt geen papierwerk aan te pas en informatie raakt niet verloren. Alles gaat geheel elektronisch. Meer weten over de voordelen? Lees hier verder.

Naast ePod hebben we andere nuttige applicaties om onze klanten beter te ondersteunen, zoals onze ePick en eReceipts app. Ook werken wij samen met partners op het gebied van BI, zodat jij eenvoudig in staat bent om de beste informatie uit je gegevens te halen. 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden om onze klanten te helpen bij de digitale transformatie of om hen de juiste hulpmiddelen in deze tijd te bieden.

Ongeacht waar of hoe je begint met de digitale transformatie van jouw bedrijf of hoe je de dingen verder brengt, misschien stap voor stap, zorg ervoor dat je in gedachten houdt dat de tijden inderdaad veranderen en dat je in staat bent om je snel en efficiënt aan te passen. We moeten nieuwe manieren van werken vinden om de concurrentie voor te blijven.

Wil je weten hoe wij jou bedrijf kunnen helpen in de digitale transformatie, neem dan contact met ons op zodat wij samen met jou de juiste route voor jouw bedrijf kunnen bepalen.

Topics: ERP, software, Digital Strategy