Online handelen met K8 eCommerce Software

Online_handelen_met_K8.jpg

Tony Pey, Head of Sales Engineering bij Kerridge Commercial Systems (KCS), legt uit hoe u met
behulp van multi-channel e-commerce software, volledig geïntegreerd met uw ERP-systeem, een betere ervaring levert aan uw klant en het werk voor uw medewerkers een stuk makkelijker maakt.

Veel handelaren die installatie van onze K8 software overwegen hebben al aanzienlijke investeringen gedaan in een moderne website en zijn al succesvol in hun verkoop online. De mogelijkheid om een nieuw ERP systeem te integreren met een bestaand online platform is daarom een zeer begrijpelijke reden tot bezorgdheid.

Met dit in gedachten, lichten wij graag de voordelen van onze K8 Multi Channel eCommerce Software toe: 

  • Eenvoudige integratie met allerlei oplossingen van verschillende leveranciers
  • Biedt een suite aan interfaces die dynamische integratie leveren van live gegevens va uit de kern van het ERP systeem
  • Verzekerd dat orders niet opnieuw hoeven te worden ingetoetst door uw medewerkers
  • Staat uw klanten toe om live de beschikbaarheid van de voorraad te bekijken, de huidige status te checken van hun account en een order te volgen door in te loggen op uw bestaande website

Lees meer over de voordelen van K8 Web Builder voor onze klanten

“Wat ik denk dat het belangrijkste voordeel voor de handelaren en hun klanten zal zijn, is de manier waarop elke handelsklant zijn/haar eigen prijzen en voorwaarden kan bekijken dankzij de interface met K8. Het is niet nodig om complexe prijsstructuren te repliceren op de website.

We kunnen ook die handelaren helpen die nog geen webshop hebben of waarvan de webshop aan vernieuwing toe is. Onze K8 Webbuilder software biedt een vooraf geïntegreerd platform waarop u een volledig nieuwe website kunt bouwen, welke opgezet is voor de online handel – gebruikmakend van de klant- en productgegevens uit de kern van het ERP-systeem.”

Het is niet nodig om externe consultants bij het proces te betrekken voor de integratie van uw webhop met uw nieuwe ERP systeem - de koppeling is binnen handbereik en zeer snel te implementeren. U hoeft zich alleen druk te maken over wat u gaat verkopen!

tonypey.jpg
Tony Pey - Head of Sales Engineering

 

Meer blogs lezen? Bekijk hier het overzicht. 

Blog Overzicht

 


Laat uw reactie achter: 

Topics: ERP, E-Commerce, Groothandel