Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

K8 is de basis voor de toekomst van Morssink

K8 Morssink

Morssink Bouwmaterialen zocht lang naar geschikte nieuwe bedrijfssoftware. Het Twentse bedrijf vond die uiteindelijk in K8 van Kerridge Commercial Systems, maar eerst werden met minder succes andere ERP-pakketten verkend. Peter Alblas, financieel en operationeel manager bij Morssink, deelt lessen die hij heeft geleerd in het selectie- en implementatieproces. “Belangrijk is dat een ERP-pakket voldoet aan de specifieke vereisten van de bouwmaterialenhandel. En dat de consultant waar je mee optrekt de handel door en door kent. KCS snapt wat er nodig is.”

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, Groothandel, software, cloud

Cloudoplossing K8 als ontzorgend platform

Cloudoplossing K8 als ontzorgend platform

Kerridge Commercial Systems (KCS) heeft de afgelopen jaren met K8 en K8 in de cloud al een behoorlijke footprint ontwikkeld binnen de bouwmaterialen- en houtgroothandel. “Een mooie basis van waaruit we de komende jaren verder willen groeien”, zegt Arjen Baltje, salesmanager ERP Wholesale bij KCS. “Met K8 in de cloud, maar ook met ons nieuwe concept waarin we alle andere bedrijfskritische applicaties van onze klanten kunnen onderbrengen.”

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, software, cloud

Wat is Saas? 5 redenen waarom jij het nodig hebt

Wat is Saas - 5 redenen waarom jij het nodig hebt KCS

Het is redelijk om te zeggen dat 2020 enkele ongebruikelijke handelsvoorwaarden voor bedrijven heeft gecreëerd. Toch hebben bedrijven die SaaS gebruiken de storm beter doorstaan dan de meesten – wordt het tijd dat ook jouw bedrijf gebruik gaat maken van deze oplossing?

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, software

De 5 voordelen van een ERP systeem in de cloud

De 5 voordelen in de cloud

De mogelijkheden en voordelen van een ERP systeem in de Cloud zijn veel besproken binnen bedrijven, maar soms wordt het nog gezien als iets voor 'in de toekomst'. Maar het is nú en voor ieder bedrijf toegankelijk. 

Het is niet alleen een populaire optie geworden vanwege de geavanceerde technologie, maar ook wordt het als een ‘must-have’ gezien in vergelijking met de traditionele oplossing op locatie. Cloud ERP heeft veel voordelen zoals verbeterde prestaties, flexibiliteit, eenvoudige schaalbaarheid en efficiënte en veilige bedrijfsprocessen. Het is daarom ook logisch waarom steeds meer bedrijven overgaan naar de cloud-based oplossingen.

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, software, cloud

Rss
Blog Overzicht