Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

SaaS: wat is het en waarom heeft u het nodig

SaaS blogpost

Het is redelijk om te zeggen dat 2020 enkele ongebruikelijke handelsvoorwaarden voor bedrijven heeft gecreëerd. Toch hebben bedrijven die SaaS gebruiken de storm beter doorstaan dan de meesten – wordt het tijd dat u ook gebruik gaat maken van deze oplossing?

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, software

De 5 voordelen van een ERP systeem in de cloud

5 voordelen ERP in cloud

De mogelijkheden en voordelen van een ERP systeem in de Cloud zijn veel besproken binnen bedrijven, maar soms wordt het nog gezien als iets voor 'in de toekomst'. Maar het is nú en voor ieder bedrijf toegankelijk. 

Het is niet alleen een populaire optie geworden vanwege de geavanceerde technologie, maar ook wordt het als een ‘must-have’ gezien in vergelijking met de traditionele oplossing op locatie. Cloud ERP heeft veel voordelen zoals verbeterde prestaties, flexibiliteit, eenvoudige schaalbaarheid en efficiënte en veilige bedrijfsprocessen.  Het is daarom ook logisch waarom steeds meer bedrijven overgaan naar de cloud-based oplossingen.

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, software, cloud

Hoe selecteert u de juiste boekhoudsoftware voor uw bedrijf?

Boekhoudsoftware_selectie_blog.png

Het beheren van uw financiële administratie is niet altijd een eenvoudige taak, vooral niet omdat u zeker moet zijn dat alle cijfers onder de streep kloppen. Dit klinkt heel erg logisch, maar een incorrecte rapportage kan het verschil maken dus een winst of verlies uitkomst. 

Daarom is het essentieel dat u een systeem kiest dat goed werkt voor uw bedrijf. Wij hebben 6 tips op een rijtje gezet die u helpen bij het selecteren van de juiste boekhoud software voor uw bedrijf.

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP

5 Redenen om te kiezen voor de Cloud

Cloud_computing.jpg

Wanneer u een ERP systeem gaat implementeren is één van de meest belangrijke vragen: waar wilt u uw systeem hosten? Waarom zou u voor Cloud computing kiezen?

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ROI

Wat is SaaS?

Software as a Service’ of ‘SaaS’ is een manier om toegang te verkrijgen tot software via internet, in plaats van de software aanschaffen en installeren op computers op uw bedrijfslocatie. 

Is SaaS hetzelfde als Cloud Computing?

Hoewel ze soms door elkaar gebruikt worden, is cloud computing een meer uitgebreide term voor het opslaan en toegang hebben tot data en software via het internet, in plaats van via de hard drive, de computer die u gebruikt of via de servers van uw bedrijf. SaaS is een onderdeel van cloud computing.

 

SaaS_ERP_Blog.png

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ROI, ERP

Rss
Blog Overzicht