Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Hoe selecteert u de juiste boekhoudsoftware voor uw bedrijf?

Boekhoudsoftware_selectie_blog.png

Het beheren van uw financiële administratie is niet altijd een eenvoudige taak, vooral niet omdat u zeker moet zijn dat alle cijfers onder de streep kloppen. Dit klinkt heel erg logisch, maar een incorrecte rapportage kan het verschil maken dus een winst of verlies uitkomst. 

Daarom is het essentieel dat u een systeem kiest dat goed werkt voor uw bedrijf. Wij hebben 6 tips op een rijtje gezet die u helpen bij het selecteren van de juiste boekhoud software voor uw bedrijf.

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP

5 Redenen om te kiezen voor de Cloud

Cloud_computing.jpg

Wanneer u een ERP systeem gaat implementeren is één van de meest belangrijke vragen: waar wilt u uw systeem hosten? Waarom zou u voor Cloud computing kiezen?

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ROI

5 Voordelen van het gebruik van een ERP systeem

ERP_Markt_2020.jpg

Eén rapport suggereert dat de ERP-software-markt naar verwachting op een waarde van £27 miljard kan worden geschat in 2020. Price Waterhouse Coopers (PWC) voorspelt een verdubbeling in cloud-gebaseerde ERP investeringen richting het einde van 2016. Het is nu tijd voor uw bedrijf om te investeren in een volledig geïntegreerde oplossing, indien u nog veel kansen op besparing laat liggen door handmatige verwerking en/of meerdere losse systemen en methodes.  

Het kan heel goed zijn dat u nog niet overtuigd bent van de voordelen van een ERP systeem voor uw bedrijf. Misschien heeft u nog wat overtuiging nodig? Wij hebben 5 voordelen op een rij gezet. 

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ERP, Klantenservice

Wat is SaaS?

Software as a Service’ of ‘SaaS’ is een manier om toegang te verkrijgen tot software via internet, in plaats van de software aanschaffen en installeren op computers op uw bedrijfslocatie. 

Is SaaS hetzelfde als Cloud Computing?

Hoewel ze soms door elkaar gebruikt worden, is cloud computing een meer uitgebreide term voor het opslaan en toegang hebben tot data en software via het internet, in plaats van via de hard drive, de computer die u gebruikt of via de servers van uw bedrijf. SaaS is een onderdeel van cloud computing.

 

SaaS_ERP_Blog.png

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ROI, ERP

Rss
Blog Overzicht