Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Gebruik de laatste technologie om je snel en efficiënt te kunnen aanpassen

Blog laatste technologie

Als we iets hebben geleerd van de afgelopen 2 jaar dan is het wel dat we voorbereid moeten zijn op het onverwachte of dat we ons op zijn minst snel en efficiënt moeten kunnen aanpassen aan ongewone gebeurtenissen die ons kunnen overkomen. Het is duidelijk dat de tijden zijn veranderd en wij dus ook mee moeten veranderen.

Lees Meer

Topics: ERP, software, Digital Strategy

Ransomware - wat is het en hoe kun je het voorkomen?

Ransomware blog

Helaas maken wij het af en toe mee dat een klant getroffen wordt door ransomware. Dit is natuurlijk heel vervelend als je hier mee te maken krijgt. Daarom leggen wij je graag uit wat ransomware is en hoe je het kunt voorkomen.

Lees Meer

Topics: Data, software, Digital Strategy

Wat zijn Advanced Web Services?

AWS blog

Het lijkt niet zo lang geleden dat K8 het primaire software platform was dat klanten van Kerridge Commercial Systems gebruikten om hun bedrijf te runnen. Er waren minder softwareproducten van derde partijen om te overwegen; de noodzaak voor integraties was meer een uitzondering dan een regel. Maar zoals we nu weten hebben internet, e-commerce oplossingen en mobiele applicaties deze positie aanzienlijk veranderd, met nieuwe kansen, voordelen en vooral zakelijk potentieel op een niveau dat we een paar jaar geleden nauwelijks hadden kunnen voorstellen.

Lees Meer

Topics: E-Commerce, Solutions, software, Digital Strategy, EDI

Rss
Blog Overzicht