Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Verbeter uw voorraadbeheer in 6 stappen

Voorraadbeheer_Verbeteren.jpg

Als een bedrijf dat talloze goederenbewegingen beheert, zult u zich volledig bewust zijn van het belang van voorraadbeheer ten opzichte van het bieden van goede klantenservice. We weten allemaal hoe vervelend het is wanneer een item dat u wilt aanschaffen niet meer op voorraad is. Daarom hebben we 6 eenvoudige stappen opgesteld om voorraadbeheer te verbeteren, die u vervolgens binnen uw eigen bedrijf kunt implementeren.

Lees Meer

Topics: ERP, Voorraadbeheer, Groothandel, Magazijnbeheer

5 Innovatieve Magazijn Technologieën

5_Innovatie_Magazijn_Technologieen.jpg

Technologie evolueert voortdurend en dit is zeker het geval in magazijnen. Niet alleen gaan bedrijven over van op papier gebaseerde systemen naar warehouse managementsoftware (op basis van recent onderzoek,) ze zijn ook op zoek naar mogelijkheden om hun concurrenten te overtreffen door te profiteren van de nieuwste innovatieve magazijn-technologieën. In deze blog vind je 5 van de nieuwste technologie trends die momenteel worden gebruikt in magazijnen.

  • Robotica
  • Drones
  • Heftrucks 
  • Handhelds
  • Wearables 
Lees Meer

Topics: Trends, ERP, Magazijnbeheer

De uitdagingen van meerdere magazijnlocaties beheren.

WMS_Magazijnlocaties_Blog.png

 

Warehouse management is in de basis al uitdagend genoeg: optimaliseren van voorraad, het beheer van fysieke ruimtes en het bijhouden van bestellingen en leveringen. Echter wanneer groeiende bedrijven extra magazijnen in gebruik nemen worden deze uitdagingen vermenigvuldigd.

Lees Meer

Topics: ERP, Voorraadbeheer, Magazijnbeheer

Rss
Blog Overzicht