De voordelen van geïntegreerde administratie binnen het ERP systeem.

geïntegreerde boekhouding

Sanjay Fatania, Financial Implementation Manager bij Kerridge Commercial Systems (KCS), legt uit hoe het gebruik van een softwaresysteem - met volledig geïntegreerde financiële administratie - verbeterde efficiëntie, meer zichtbaarheid en een snellere besluitvorming kan leveren voor uw bedrijf.

 "Er is veel onzekerheid in het huidige economische klimaat en elke ondernemer of financieel manager wil constante, snelle toegang tot de meest recente en nauwkeurige financiële informatie. Een handelssysteem gecombineerd met een volledig geïntegreerde boekhouding geeft zeer accurate informatie over verkoopcijfers, posities van debiteuren, contante geldstromen, voorraadwaardes en meer. Het is altijd direct beschikbaar voor gefundeerde analyses.

Een geïntegreerd systeem dat gebruik maakt van één grootboek (GL) boekt alle transacties van ‘front end’ processen op de GL als ze zijn voltooid. Het is niet meer nodig om te vragen "is die post er al doorheen?" of 'is die transactie niet ook nog zichtbaar in een andere?'  Het is allemaal beschikbaar in real-time en u kunt de afzonderlijke transacties inzien binnen het handelsonderdeel van het systeem.

 

Lees ook onze blog: 6 Tips om de juiste boekhoudsoftware te selecteren

 

Ik zou dit type systeem ook adviseren om de reden dat het uw werk zoveel makkelijker maakt en het u volledig betrouwbare informatie biedt, waar u uw zakelijke beslissingen op kunt baseren. Ik zou ook een systeem adviseren dat zeer flexibel is in het creëren van rapporten en dashboards biedt waarbij iedereen, die hier behoefte aan heeft, bedrijfsproblemen kan identificeren en oplossen – zo ook te profiteren van kansen die zich voordoen.

U zult absoluut bovenop de posities van debiteuren willen zitten en proactief kunnen anticiperen bij het beheer van de uitstaande schulden. Dus kijk naar een systeem dat kan worden geconfigureerd om:

  • Een bellijst te creëren
  • Brieven te versturen om het gesprek te bevestigen en het proces te traceren binnen het systeem
  • Al deze acties te loggen binnen uw klantenbestand

Onze K8-software is een volledig geïntegreerde handels- en business management oplossing, op grote schaal gebruikt binnen de handelssector. Het combineert een suite van functionaliteiten inclusief verkooporderverwerking, inkoop, voorraadbeheer en e-commerce, evenals geïntegreerde financiële administratie op basis van een single ledger system."

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Schrijf u in 


Reageer op deze blog 

Topics: ERP, Data, software, Financieel Management