Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Verbeter uw voorraadbeheer in 6 stappen

Voorraadbeheer_Verbeteren.jpg

Als een bedrijf dat talloze goederenbewegingen beheert, zult u zich volledig bewust zijn van het belang van voorraadbeheer ten opzichte van het bieden van goede klantenservice. We weten allemaal hoe vervelend het is wanneer een item dat u wilt aanschaffen niet meer op voorraad is. Daarom hebben we 6 eenvoudige stappen opgesteld om voorraadbeheer te verbeteren, die u vervolgens binnen uw eigen bedrijf kunt implementeren.

Lees Meer

Topics: ERP, Voorraadbeheer, Groothandel, Magazijnbeheer

Wat is EDI?

EDI_Blog.png

EDI staat voor Electronic Data Interchange en verwijst naar de elektronische overdracht van zakelijke gegevens van één bron naar de andere in een standaardindeling. Enkele van de gemeenschappelijke documenten die kunnen worden overgebracht via EDI software zijn onder andere inkooporders, facturen en leveringsbonnen en aankondigingen.  

Lees Meer

Topics: ERP, Voorraadbeheer

De uitdagingen van meerdere magazijnlocaties beheren.

WMS_Magazijnlocaties_Blog.png

 

Warehouse management is in de basis al uitdagend genoeg: optimaliseren van voorraad, het beheer van fysieke ruimtes en het bijhouden van bestellingen en leveringen. Echter wanneer groeiende bedrijven extra magazijnen in gebruik nemen worden deze uitdagingen vermenigvuldigd.

Lees Meer

Topics: ERP, Voorraadbeheer, Magazijnbeheer

Wat is Warehouse Management?

66-van-IT-en-operationele.jpg

Warehouse management is de controle van de dagelijkse werkzaamheden in een magazijn, zoals verzending, ontvangst, wegzetten en het pick proces van de goederen. 

Is het hetzelfde als Voorraadbeheer?

De term wordt soms door elkaar gebruikt met ‘voorraadbeheer’ of ‘inventaris controle’. Echter, wij pleiten dat ze in een aantal opzichten verschillen.

Lees Meer

Topics: ERP, Voorraadbeheer, Groothandel

Rss
Blog Overzicht