Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Wat zijn Advanced Web Services?

AWS blog

Het lijkt niet zo lang geleden dat K8 het primaire software platform was dat klanten van Kerridge Commercial Systems gebruikten om hun bedrijf te runnen. Er waren minder softwareproducten van derde partijen om te overwegen; de noodzaak voor integraties was meer een uitzondering dan een regel. Maar zoals we nu weten hebben internet, e-commerce oplossingen en mobiele applicaties deze positie aanzienlijk veranderd, met nieuwe kansen, voordelen en vooral zakelijk potentieel op een niveau dat we een paar jaar geleden nauwelijks hadden kunnen voorstellen.

Lees Meer

Topics: E-Commerce, Solutions, software, Digital Strategy, EDI

E-commerce – waarom moet u gaan denken aan Mobile-First?

mobile first

In de afgelopen jaren zijn mobiele apparaten zoals smartphones en tablets boven de PC's uitgestegen als meest populaire apparaten voor surfen op het web. Daarbij worden er meer zoekopdrachten uitgevoerd op smartphones dan op andere apparaten. Hoewel het onderwerp nog steeds vaker centraal wordt gesteld, onderschatten veel van ons nog steeds hoe veel tijd wij besteden aan onze telefoons en tablets - soms zelfs maar liefst 30% van onze tijd. 

Lees Meer

Topics: Trends, Klantenservice, E-Commerce

Online handelen met K8 eCommerce Software

Online_handelen_met_K8.jpg

Lees Meer

Topics: ERP, E-Commerce, Groothandel

Top Vijf Omni Channel Klantenservice Ervaringen

omni_channel_blog.png

Sinds de laatste keer dat we schreven over omni-channel commerce is er een nieuw onderzoek gepubliceerd dat het belang benadrukt van het creëren van een goede ervaring voor uw klanten, die naadloos parallel loopt langs alle kanalen die u aanbiedt. 

Het maakt niet uit hoe u en uw klanten contact met elkaar hebben, via uw website, e-commerce site, telefonisch, uw fysieke balie in de groothandel of winkel, of zelfs via email of social media: uw klanten verwachten dat de uitwisseling consistent is, persoonlijk en intelligent.

Lees Meer

Topics: Trends, ERP, E-Commerce

Waarom investeren in verkoopmanagement software?

SOP_Blog.png

Als u een investering overweegt in verkoop management software, bent u zeker niet de enige. Onderzoek heeft aangetoond dat 87% van de organisaties problemen ervaart met handmatige verkooporder verwerking en 77% geeft aan dat handmatige verwerking de groei van het bedrijf belemmert. 53% van bedrijven zegt dat dit deels wordt veroorzaakt doordat zij nog steeds orders op papier ontvangen.

Lees Meer

Topics: ROI, ERP, E-Commerce

Rss
Blog Overzicht