Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Behoud de controle over uw projecten

Controle behouden blog

Met de vele facetten van een project, moet u de meerdere orders en offertes, het leveringsschema en de overeengekomen prijsvoorwaarden en de financiële prestaties ten opzichte van het totale project beheren.

Lees Meer

Topics: ROI, ERP

Wat is Business Intelligence?

Wat is Business Intelligence-1

Wat betekent BI in de Handelssector?

BI staat voor Business Intelligence, dit is een overkoepelende term voor de instrumenten en systemen die een bedrijf in staat stellen om bedrijfsgegevens te verzamelen, op te slaan, in te zien en te analyseren zodat betere beslissingen genomen kunnen worden en prestaties kunnen worden verbeterd.

Lees Meer

Topics: Business Intelligence, ROI, Trends

Hoe effectiever inkopen uw marges kan verdubbelen.

source-effectively-blog.jpg

The great supply chain opportunity
- Blijf niet achter.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat bedrijven die zich richten op het verbeteren van de prestaties van hun distributieketen veel betere financiële en operationele resultaten bereiken dan hun concurrenten.

Maar u weet ook hoe groot deze uitdaging kan zijn. Wat zijn de top 4 inkoop uitdagingen en hoe kunt u hier op inspelen om uw marges te verdubbelen? 

Lees Meer

Topics: ROI, ERP

Boost uw online sales in december

NL-Productivity-Blog-2.jpg

Het lijkt misschien of de kerstperiode alleen marketing kansen biedt voor retailers met consumenten als klant; mensen kopen over het algemeen immers geen bouwmaterialen, industriële onderdelen of hout als kerstcadeau. Toch zijn er voldoende mogelijkheden voor handelaren, distributeurs en groothandels – en vooral voor diegene met een B2B webshop.

Lees Meer

Topics: ROI, E-Commerce, Groothandel, CRM & Customer Service

5 Redenen om te kiezen voor de Cloud

Cloud_computing.jpg

Wanneer u een ERP systeem gaat implementeren is één van de meest belangrijke vragen: waar wilt u uw systeem hosten? Waarom zou u voor Cloud computing kiezen?

Lees Meer

Topics: Cloud / SaaS, ROI

Waarom investeren in verkoopmanagement software?

SOP_Blog.png

Als u een investering overweegt in verkoop management software, bent u zeker niet de enige. Onderzoek heeft aangetoond dat 87% van de organisaties problemen ervaart met handmatige verkooporder verwerking en 77% geeft aan dat handmatige verwerking de groei van het bedrijf belemmert. 53% van bedrijven zegt dat dit deels wordt veroorzaakt doordat zij nog steeds orders op papier ontvangen.

Lees Meer

Topics: ROI, ERP, E-Commerce

Rss
Blog Overzicht