Laatste nieuws en branche updates van Kerridge CS Nederland

Ransomware - wat is het en hoe kunt u het voorkomen?

Ransomware Blog

Helaas maken wij het af en toe mee dat een klant  getroffen wordt door ransomware. Dit is natuurlijk heel vervelend als u hier mee te maken krijgt. Daarom leggen wij u graag uit wat ransomware is en hoe u het kunt voorkomen.

Lees Meer

Topics: Data, software, Digital Strategy

De voordelen van geïntegreerde administratie binnen het ERP systeem.

geïntegreerde boekhouding

Sanjay Fatania, Financial Implementation Manager bij Kerridge Commercial Systems (KCS), legt uit hoe het gebruik van een softwaresysteem - met volledig geïntegreerde financiële administratie - verbeterde efficiëntie, meer zichtbaarheid en een snellere besluitvorming kan leveren voor uw bedrijf.

Lees Meer

Topics: ERP, Data, software, Financieel Management

Houdt uw software leverancierskortingen nauwkeurig bij?

Mark_Steggal.png

Mark Steggall, Product Management Manager bij Kerridge Commercial Systems, verklaart de voordelen van het gebruik van een modern ERP systeem voor het beheren van leverancierskortingen.

Leverancierskortingen kunnen een enorm verschil maken voor de rentabiliteit van een bedrijf. Het is de meest voorkomende methode gebruikt door de leveranciers van handelaren om hun handelswaar af te prijzen, dus het loont om te kunnen bijhouden wat leveranciers u verschuldigd zijn – en om voorspellingen over het resultaat te kunnen doen aan het einde van elke kortingsperiode.

Lees Meer

Topics: ERP, Data, Groothandel

ERP Statistieken in een overzicht

 ERP_Statistieken.png

Als u een regelmatige bezoeker van onze blog bent, zult u weten wat de voordelen van een ERP systeem voor uw bedrijf zijn. Maar hoe kunnen deze voordelen vertaald wordt in concrete data?

Lees Meer

Topics: ERP, Data

10 Inspirerende Data Quotes


Inspirerende_data_quotes.jpg

Lees Meer

Topics: Data

Het belang van bedrijfscontinuiteit planning


bedrijfscontinuteits.jpg

Iedere onderbreking van de handel is een ramp, op welke manier je het ook bekijkt. Juist om deze reden moet u een plan van aanpak bij de hand hebben om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent als het slechtste gebeurd.

Wat is bedrijfscontinuïteit?

Voordat u uw plan maakt is het waarschijnlijk handig om te weten waarom u dit moet maken in de eerste plaats. Bedrijfscontinuïteit betekent dat u zorgvuldig een plan opzet om uw essentiële bedrijfsfuncties weer operationeel te krijgen of te herstellen na een ernstig incident of een ramp.

De juiste bedrijfscontinuïteits software helpt u om uw gegevens te beschermen en uw bedrijf draaiende te houden wanneer dergelijke incidenten zich voordoen.

Lees Meer

Topics: ROI, ERP, Data

Rss
Blog Overzicht